Kuopion Vihreiden syyskokous valitsi 1.11. yhdistyksen puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle 2019-2020 Petteri Heikkisen. Heikkinen oli ehdokkaana kuntavaaleissa 2017 ja edustaa Vihreitä Kuntatekniikkaliikelaitos Mestarin johtokunnassa. Hän on toiminut myös Savo-Karjalan Vihreiden varapuheenjohtajana kuluvan vuoden.

Kuopion Vihreitä vuodesta 2014 luotsanneella Antti Tuonosella tuli sääntöjenmukainen enimmäisaika puheenjohtajana vastaan minkä vuoksi hän ei voinut asettua ehdolle. Hallituksesta jättäytyy vuodenvaihteessa pois myös kaksivuotiskauden tehnyt varapuheenjohtajana hoitanut Aarni Mustonen.

Hallitukseen jatkokaudelle valittiin valtuustoryhmän puheenjohtajana toimiva Marja Berg. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Simo Räty ja Laura Asiakainen, molemmat ehdokkaita kuntavaaleista 2017. Rädyllä ei ole muita luottamustehtäviä. Asikainen on ympäristö- ja rakennuslautakunnassa varajäsenenä.

Kautensa puolivälissä olevat Kaisa Kantele, Jussi Pennanen, Iiro Väisälä ja Maaret Väänänen jatkavat hallituksessa. Kuopion Vihreillä on kaksivuotiset hallituskaudet ja kokonaisia kausia voi hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana olla enintään kaksi peräkkäistä.