Kuopion Vihreiden kunnallisvaaliehdokkaat ovat ehdokassopimuksessa sitoutuneet ilmoittamaan vaalirahoituksensa jo ennakkoon. Noin puolet ehdokkaistamme on ilmoituksen jo tehnyt. Olemme Kuopiossa sekä suhteellisesti että absoluuttisesti eniten ilmoituksia antanut ehdokaslista.

Kuopion kaikki ilmoituksen puolueittain löytyvät täältä: http://vaalirahoitus.fi/fi/index/vaalirahailmoituksia/ilmoituslistaus/KV2012/297.html. Lisäksi lisäämme ehdokkaiden profiileihin omille sivuillemme linkin ehdokkaan ilmoitukseen kun ehdokas on ennakkoilmoituksen antanut.

Ennakkoäänestys alkaa huomenna ja olemme suositelleet ehdokkaille ilmoituksen antamista ennen sitä. Mikäli ehdokkaasi ilmoitusta ei löydy, kannustamme sinua tiedustelemaan sitä ehdokkaalta!

Kuopion Vihreät tekee yhdistyksenä noin 29 000 euron kampanjan. Tästä tuloja (ehdokasmaksut ja lahjoitukset) on noin 2250 euroa. Loppu rahoitetaan yhdistyksen luottamushenkilömaksuista kertyneestä pääomasta. Kampanjasummasta noin 5000 euroa kuluu verkossa, noin 15 000 euroa lehti-ilmoituksiin, liitteeseen ja niiden valmistamiseen, noin 5000 euroa muihin painotuotteisiin ja niiden valmistamiseen, noin 3500 euroa kampanjatapahtumiin ja niiden tarjoiluihin. Lopuista kuluista suurin on ehdokaskuvaukset 1500 euroa.